Zwangerschapsyoga & coaching

Zwangerschapsyoga & coaching

Yoga tijdens de zwangerschap in combinatie met ademhalingstechnieken, visualisaties en meditatie is een prachtige manier om fit en gezond te blijven, de diepere verbinding met jezelf en baby te versterken en vol vertrouwen toe te werken naar de bevalling.

Gunjezelfyoga biedt een speciaal ontwikkeld programma voor zwangerschapsyoga. In de lessen bouw je aan kracht, flexibiliteit, concentratie en diepe ontspanning.

Opbouw van de lessen in 4 fases
– Speciaal ontwikkelde activatie om de energie door het lichaam te laten stromen
– zachte en dynamische yogareeksen en/of asana’s om energie optimaal te richten (gezondheid, kracht, flexibiliteit)
– Pranayama/ademhalingstechnieken voor concentratie en helderheid tijdens de bevalling
– Yoga Nidra voor diepe ontspanning

Wie ben ik?
Ik ben Jessica, gecertificeerd yoga-en meditatiedocent, afgestudeerd psycholoog & coach en gediplomeerd in lichaams-en energiewerk. Zwangerschapsyoga is een krachtig instrument in de ondersteuning van de zwangerschap en bevalling. Zelf heb ik drie keer de oerkracht van een bevalling ervaren. Samen met mijn man heb ik drie prachtige zoons op de wereld gezet. Het is het mooiste en krachtigste dat ik ooit heb meegemaakt. Elke bevalling was een unieke samenwerking met mijn kinderen en zegt veel over hun karakter. Zwangerschapsyoga heeft mij destijds veel gebracht: kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen. Het geheim: de kracht van de adem. In een prachtig programma werk ik graag met jullie samen, het is een eer om jullie bij dat proces te de begeleiden.

Lesduur: 1 uur en 15 minuten. Nadien is er tijd voor vragen, thee en gezond lekkers.
Dag: vrijdag van 16:30-17:45
Locatie: Van Beverningkstraat 118, Den Haag
Investering: reeks 10 lessen € 145 inclusief thee en gezond lekkers, betaling in één keer

Je partner is van harte welkom. Mooi als hij bij één les van de reeks aanwezig kan zijn. Als je eerder bevalt ontvang je restitutie van de gemiste lessen